H-9200 Mosonmagyaróvár, Királyhidai u. 3.
E-mail: info@empireclinic.com

Gyakran Ismételt Kérdések az Empire Fogászati Központban

Itt találja betegeink által leggyakrabban feltett kérdéseket az Empire Fogászati Klinikán végzett kezelésekkel kapcsolatban. További kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.

Fogászat gyakori kérdések

Hogyan léphetek kapcsolatba Önökkel?

Kapcsolatba léphet a kollegáinkkal a szervezési osztályunkon és a recepción, e-mailen, telefonon vagy faxon.

Mibe kerül a fogászati beavatkozás?

Részletes kezelési tervet és árajánlatot kaphat e-mailen, faxon vagy postán. Csupán egy panorámaröntgent kell küldenie, vagy az otthoni fogorvosának a kezelési tervét. A költségek különböznek a fogászati kezelés típusa, mértéke és a felhasznált anyagok szerint.

Kapok-e elôre információt a kezelésem költségeit illetôen?

Sokan panaszkodnak, hogy a legtöbb nyugat-európai orvos nem tájékoztatja megfelelően a pácienseket a felmerülő költségekről és kezelés közben irreális összegek derülnek ki. Ez nálunk nem fordulhat elő.

Igen, előre tudunk küldeni Önnek árlistát, illetve röntgen alapján kezelési tervet és árajánlatot is készítünk Önnek, melyet e-mailen, faxon vagy postán küldünk el Önnek.

Hogyan fizethetek az Empire Fogászati Klinikán?

Rendelőnk hitelkártyát és készpénzt is elfogad. Utazási csekket a közelben lévő OTP fiók fogad el.

Kapok számlát az elvégzett fogászati beavatkozásról?

Természetesen, minden egyes beavatkozásról állítunk ki számlát.

Mikor kell a kezelésemért fizetnem?

A kezelés megkezdésekor előre kell fizetni a megbecsült költségek 50 %-át, majd a fogmű elkészülte után a hátralékot, és erről részletes számlát kap.

Nyújtanak garanciát az elkészült fogmûvekre?

Az általunk készített fogművekre garanciát vállalunk, melyről minden páciens részére garanciajegyet állítunk ki. Bővebb információt a Garancia menüpontban találhat.

Hogyan kaphatok idôpontot?

Töltse ki az online időpontkérő lapot. Viszonylag gyorsan kaphat időpontot kezelésre. Általában 2-3 héttel korábban javasoljuk az időpontkérést. Ünnepek idején pl.: karácsonykor, húsvétkor és nemzeti ünnepeken az időpontkérés eltolódhat. Lehetőleg minél korábban kérjen időpontot.

Tudnak nekem segíteni az utam megszervezésében?

Igen, természetesen szívesen nyújtunk segítséget és adunk információt a menetjegyekről. Eljuthat hozzánk repülővel, autóval, busszal vagy vonattal. Csupán a jegyét kell megvásárolnia az interneten keresztül.

Hogyan tudok eljutni Önökhöz?

Fogászati és szépségklinikánk ingyen transzfert biztosít pácienseink részére a legközelebbi repterekről oda-vissza (Bécs, Pozsony) és a legközelebbi pályaudvarokról (Hegyeshalom, Mosonmagyaróvár) úgyszintén.

Miután Ön megérkezett egy idegenforgalmi csomagot nyújtunk át Önnek várostérképpel együtt.

Hol leszek elszállásolva?

Foglalhatunk Önnek különböző árkategóriában hotelszobát a klinika közelében. Számos hotel, panzió, apartman és kemping stb. között válogathat.

Unatkozni fogok a kezelésem alatt? Mit lehet csinálni a kezelés alatt Mosonmagyaróváron?

Nem fog unatkozni. Kérésre javasolni tudunk különböző szabadidős programokat a városunkban vagy környékén. Pl.: városnézés Bécsben, Pozsonyban, Budapesten, apátságlátogatás Pannonhalmán stb. illetve wellness- és egyéb szépészeti programokat tudunk javasolni, mint pl.: termálfürdő, kozmetikai kezelések, manikür, pedikür, masszázs, fodrász stb. Látogassa meg Programok menüpontunkat.

Más nemzetek is érdeklôdnek a magyarországi fogászati kezelések iránt?

Nemzetközi klinika vagyunk és nem csak magyar pácienseket fogadunk, hanem sokan jönnek el hozzánk Ausztriából, Németországból, Svájcból, Franciaországból, Belgiumból, Írországból, Olaszországból, az Egyesült Királyságból, Hollandiából, Dániából, Svédországból, Spanyolországból stb. Több százezer nyugat-európai látogat el Magyarországra orvosi kezelés céljából.

Mennyi ideig kell Magyarországon tartózkodnom?

Ez a kezelés mértékétől függ. Kapni fog egy időtervet és további információkat az árajánlattal együtt.

Általában egy hét a tartózkodási idő, de néhány kezeléshez több időre van szükség. Vannak olyan előre nem látható tényezők, amelyek befolyásolhatják az időtervet. Pl.: gyökérkezelés, gyulladás, parodontózis vagy egyéb egészségi állapotok stb.

Milyen anyagokat használnak a klinikán?

Az Empire Klinikán ugyanazokat a fogászati anyagokat használják, mint Nyugat-Európában, az Egyesült Királyságban, Németországban, Ausztriában, Svájcban stb.

Elérhetőségek
Empire Fogászati Klinika Mosonmagyaróvár
H-9200 Mosonmagyaróvár, Királyhidai út 3.
Phone: (+36 96­) 208-208 Fax: (+36 96­) 566 150
E-mail: info@empireclinic.com
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 08.00-20.00, Szombat: 08.00-17.00
Empire Fogászati Klinika Mosonmagyaróvár