H-9200 Mosonmagyaróvár, Királyhidai u. 3.
E-mail: info@empireclinic.com

Fogászati szolgáltatások

"Egy ragyogó mosoly vonzóvá tesz..."

Empire Klinika MosonmagyaróvárMiért éppen a Mosonmagyaróvár belvárosában található Empire Fogászati Klinikát válassza fogászati beavatkozásokra?

Az általunk kibocsátott számlákat az európai betegbiztosítók is elfogadják. Önnek lehetősége van kedvező részletfizetési lehetőségeink közül választani.

Magasan képzett fogorvosaink és felkészült asszisztenseink nem csak fogászati, fogtechnikai, hanem gyermek és felnőtt fogszabályozási problémákat is megoldanak. Fogászati csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy pácienseink biztonságban érezzék magukat, ezzel is oldva a kezeléssel kapcsolatos esetleges szorongásokat.

Fogászatunkon természetesen kizárólag világszerte elismert, szigorú minőségi ellenőrzéseken átesett anyagokkal dolgozunk.

Az elvégzett munkáinkra pedig teljes körű garanciát vállalunk.

XXI. századi technikai eszközökkel felszerelt fogorvosi rendelőink állnak a páciensek rendelkezésére.

Ragyogó mosolySzemélyre szabott kezelési javaslatainkat és részletes árajánlatunkat teljes körű állapotfelmérés alapján állítjuk össze. Ehhez digitális röntgen diagnosztikai rendszer, valamint chephalometriás röntgen is rendelkezésre áll. Orálkameránk segítségével a páciens képernyőn követheti nyomon a kezelés egyes lépéseit.

Kiemelkedő szakterületünk a fogászati implantológia és az esztétikai fogpótlások: kerámiahéjak, hidak, cirkónium, arany- és fémkerámia koronák.

A fogak esztétikai megjelenésének tökéletesítését szolgálja a professzionális fogfehérítés.

Fogászati szolgáltatások MosonmagyaróváronFogászatunkon a svájci fejlesztésű CAMLOG rendszert használjuk, mely képviseli egyben a minőséget és a megbízhatóságot is. Klinikánk a CAMLOG implantációs rendszer referenciaklinikája.

Szíves figyelmükbe ajánljuk fogászati szolgáltatásaink teljes listáját.

Utazását megszervezzük Önnek az első megkereséstől a kezelés befejezéséig, beleértve a reptéri transzfert, a szállásfoglalást és programszervezést.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkészíthessük az Ön személyre szabott kezelési terveit és árajánlatait.

Reméljük, hamarosan klinikánkon üdvözölhetjük, ahol személyesen is meggyőződhet megbízhatóságunkról és szolgáltatásaink magas színvonaláról.

Jelentkezzen be még ma, szeretettel várjuk!

Elérhetőségek
Empire Fogászati Klinika Mosonmagyaróvár
H-9200 Mosonmagyaróvár, Királyhidai út 3.
Phone: (+36 96­) 208-208 Fax: (+36 96­) 566 150
E-mail: info@empireclinic.com
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 08.00-20.00, Szombat: 08.00-17.00
Empire Fogászati Klinika Mosonmagyaróvár