H-9200 Mosonmagyaróvár, Királyhidai u. 3.
E-mail: info@empireclinic.com

3 szomszédos fog hiánya

Fogpótlás 3 db implantátummal és 3 db implantátum koronával

Ha Önnek 3 szomszédos foga hiányzik és megfelel az implantáció feltételeinek (jó egészségi állapot, megfelelő mennyiségű és minőségű állcsont) akkor a foghiányt 3 db implantátummal, és 3 db implantátum koronával pótolhatjuk. Előnye, hogy a szomszédos fogkat nem kell lecsiszolni, és nagyon stabil, mivel minden pótolt fog külön implantátumra van rögzítve.
Vizsgálatok és röntgen vagy CT után az implantológus egy rövid műtét folyamán beülteti az implantátumokat a hiányzó fogak helyére. A 3-6 hónap gyógyulási idő alatt az implantátumok megfelelően rögzülnek az állcsontba. A fogorvos felszabadítja, behelyezi az ínyformázó csavart és kiválasztja a megfelelő implantátum fejet. A fogtechnikus lenyomatot vesz, ami alapján elkészíti a végleges implantátum koronákat, amelyet ragasztással és csavarral rögzítünk a beültetett implantátumokon.

Fogpótlás 2 db implantátummal és egy háromtagú híddal

2 implantátum és 3 tagú implantátum hídHa Önnek 3 szomszédos foga hiányzik és a állcsontállománya megfelel az implantáció feltételeinek akkor a foghiányt 2 db implantátummal, és egy implantátumokon rögzülő híddal pótolhatjuk. Előnye, hogy a szomszédos fogakat nem kell lecsiszolni,ára némileg kedvezőbb a 3 implantátumon rögzített lehetőségénél.
A szükséges vizsgálatok elvégzése után az implantológos szakorvos behelyezi az implantátumokat az állcsontba. A gyógyulási szakaszt követően ínyformázás és lenyomatvétel következik, ami alapjána fogtechnikus elkészíti az implantátumokon rögzülő hidat.

3 db hiányzó fog pótlása 1 db hattagú hídpótlással

Ha Ön nem szeretne, vagy nem kaphat implantátumot akkor a foghiányt egy 6 tagú híddal tudjuk pótolni. A fogorvos a foghiány melletti 1 illetve 2 fogat lecsiszolja, ezeken rögzül a hídpótlás, melyet a fogtechnikus 1 héten belül elkészít. A nagy távolság miatt általában fémből készült hidat a fogorvos ragasztással rögzíti a pilléreken. A hagyományos hídpótlások előnye, hogy lényegesen rövidebb idő alatt elkészülhet, mint az implantátumon rögzített híd.

Elérhetőségek
Empire Fogászati Klinika Mosonmagyaróvár
H-9200 Mosonmagyaróvár, Királyhidai út 3.
Phone: (+36 96­) 208-208 Fax: (+36 96­) 566 150
E-mail: info@empireclinic.com
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 08.00-20.00, Szombat: 08.00-17.00
Empire Fogászati Klinika Mosonmagyaróvár