H-9200 Mosonmagyaróvár, Királyhidai u. 3.
E-mail: info@empireclinic.com

2 szomszédos fog hiánya

2 szomszédos fog hiánya esetén 2 db implantátummal és implantátum koronával vagy egy négytagú híd segítségével tudjuk a fogakat pótolni. Az implantátumon rögzített fogpótlás előnye a szomszédos fogak épen tartása mellett a természetes hatás, és a kényelmes viselet is.

Fogpótlás 2 db implantátummal és 2 db implantátum koronával

Vizsgálat és tervezés után az implantológus szakorvos egy kis műtét során beülteti az implantátumokat a hiányzó fogak helyére. A gyógyulási idő után ínyformázó csavarok segítségével alakítjuk ki a fogíny természetes formáját. Az ínyformázást követően lenyomatot veszünk a beültetett foggyökerekről implantátumok) és kiválasztjuk a megfelelő implantátum fejet. A fogtechnikus maximum egy hét alatt elkészíti a koronákat, melyet a fogorvos a beültetett implantátumokra rögzít.
Az implantálás feltételei az általános jó egészségi állapot és a megfelelő mennyiségű és minőségű állcsont. Ha nem áll rendelkezésre elegendő csontállomány a fogorvosi implantátum behelyezésére úgy fogászati csontpótlásra van szükség.

Fogpótlás 1 db négytagú híddal

Ha Ön nem szeretne vagy nem kaphat implantátumot akkor a hiányzó fogakat egy négytagú híddal tudjuk pótolni. A szükséges vizsgálatok elvégzése után a fogorvos lecsiszolja a foghiánnyal szomszédos fogakat, ezeken a pilléreken rörzül a négytagú híd. A fogtechnikus lenyomatot vesz és elkészíti az ideiglenes hidat. Egy héten belül elkészül a végleges fogpótlás, melyet a fogorvos ragasztással rögzít.

Elérhetőségek
Empire Fogászati Klinika Mosonmagyaróvár
H-9200 Mosonmagyaróvár, Királyhidai út 3.
Phone: (+36 96­) 208-208 Fax: (+36 96­) 566 150
E-mail: info@empireclinic.com
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 08.00-20.00, Szombat: 08.00-17.00
Empire Fogászati Klinika Mosonmagyaróvár